CityLab010

“CityLab010 is een ondersteuningsprogramma met een jaarlijks budget van ruim 3 miljoen euro voor initiatiefnemers die aan hun droom voor Rotterdam willen werken. We bieden je de kans jouw initiatief voor de stad waar te maken. Ons programma biedt hulp in de vorm van kennis, coaching en netwerk: je kunt de kennis in de stad benutten voor jouw initiatief en nieuwe samenwerkingen aangaan. Dit maakt van CityLab010 dé energiebron voor de stad van morgen.”

Wij hebben ons idee ingediend bij CityLab010. Binnenkort is ons idee te bekijken op de website:

www.citylab010.nl

Op 4 maart zal er een nuttige CityLab010 avond zijn. Er staat een enthousiast en deskundig team van partners klaar voor de deelnemers aan Citylab010. Denk hierbij bijvoorbeeld aan banken voor financieel advies, een advocatenkantoor voor juridisch advies of een hogeschool voor een mogelijke samenwerking met studenten.

nl_NLNL
key=API_KEY