Bewuste Bus

 

Potjes & Deksels op wielen

Je zult het misschien al raden aan deze titel. Onze plannen zijn gewijzigd na uitvoerig overleg mede aangespoord door de huidige omstandigheden. Wij voelen onszelf momenteel niet prettig in een druk bezochte omgeving, dus kunnen we ons voorstellen dat dat voor jullie net zo zal voelen. Daarom hebben wij besloten ons initiatief aan te passen naar een mobiele versie! Denk hierbij aan een groene variatie op de SRV wagen van de jaren 60 en 70.

Wijzelf kenden dit concept voornamelijk vanwege de Flodder films 😉
We maken het mogelijk om voor het einde van dit jaar bij de eerste afvalvrije SRV wagen van Nederland je boodschappen te komen doen.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Afvalvrije groeten van Anne en Tessa

nl_NLNL
key=API_KEY