Dagje Haarlem

Wat is Haarlem een mooie stad!

Gisterochtend zijn we langs Rick van der Poel geweest in Roelofarendsveen. Van der Poel is een familiebedrijf dat rondrijdt met SRV wagens naast hun supermarkt en hun nieuw geopende slijterij. We hebben ontzettend veel tips gekregen van Rick, over het benaderen van jullie bijvoorbeeld, of het bewaren van je verse producten (belangrijk voor een afvalvrije, oftewel verpakkingsloze kruidenier natuurlijk ;)). Het was ontzettend leerzaam.

Aangezien we in Roelofarendsveen waren, dachten we ‘laten we doorijden naar Haarlem, we zijn toch in de buurt’. Daar aangekomen gingen we op zoek naar een plek om te eten. We vonden NEW VEGAS, een geheel veganistisch restaurant (new-vegas.nl). We hebben er heerlijk gegeten en de eigenaren stonden ons vriendelijk te woord. Zij zijn ook starters en we vertelden dat we ook een eigen bedrijf aan het opzetten zijn, namelijk Potjes & Deksels de afvalvrije kruidenier. We kregen gelijk adviezen van hen en als we vragen hebben dan mogen we ze bellen.

Lang verhaal kort: het was een leerzame dag en we hebben behulpzame nieuwe mensen ontmoet! Zo groeit onze kennis en onze kennissenkring ook (zie foto ;P).

Spreek jullie bij de volgende update.

nl_NLNL
key=API_KEY