Instagram Takeover

Sinds onze vorige update hebben we de kans gekregen om een Instagram takeover van het CityLab010 account te doen. Dit werd voor ons ook een spoedcursus ”how to Instagram” Korte update voor de personen die niet al onze posts gelezen hebben, CityLab010 is een subsidie traject van de Gemeente Rotterdam dat innovatieve initiatieven steunt a.d.h.v. een selectie van de stadsjury. Wij mochten een week lang ons plan presenteren op het account van CL010 met ruim 2000 volgers, nét iets meer dan wij tot zover hebben ? Het was een leuke gelegenheid ons initiatief aan een breed publiek voor te stellen en na te denken over interactieve content. De posts kun je op het CityLab010 Instagram account teruglezen, het is een aanrader hen te volgen omdat ze diverse intitiatieven een podium bieden!

Aan het einde van deze week konden we mededelen dat de wachtlijst op onze website geactiveerd is! Via deze wachtlijst kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent om bij onze afvalvrije kruidenier op wielen met je eigen verpakkingen producten in te kopen, zodat wij de eerste routes kunnen opstellen op basis van deze gegevens.

Vanaf November ga ik voor mijn huidige werkgever minder werken. In plaats van 5 dagen zal ik 3 dagen containers plannen. Dit geeft ons ruimte voor afspraken met leveranciers, proefritten, bezichtigen van bedrijfsruimten en promotie activeiten! Ik wil heeeel graag een P&D stempel, in plaats van visitekaartjes kunnen we dan ieder papier hergebruiken om onze gegevens achter te laten –> levensdoelen.

Wanneer wij van ons eigen spaargeld een bus hebben aangeschaft kunnen we nog een steuntje in de rug gebruiken, op dat moment zetten we een crowdfunding op. Zo halen we een stukje benodigd startkapitaal op. Op het moment dat we horen dat we subsidie ontvangen van Gemeente Rotterdam kunnen we versnellen, als we dit niet te horen krijgen, beginnen we wat rustiger… zo niet dan wel toch?!

Binnenkort delen we wat nieuwtjes over de bussen die we bezichtigd hebben, stay tuned ?

 

Tot schrijvens!

Anne (& Tessa uiteraard)

 

 

nl_NLNL
key=API_KEY