Twee dames met een missie | Veerkracht010 #8

Gepubliceerd: Maandag 28 december 2020 13:06

Tessa en Anne zijn twee ondernemende dames met een missie. Zij willen graag eerlijke, lokale en afvalvrije producten gaan leveren in Rotterdam en omgeving. Dan kun je een plan en de sleutels van een tof winkelpandje in handen hebben, maar dan komt corona om de hoek kijken en verandert de wereld.

Dan komt het aan op creativiteit, zien wat er wel kan en het ondernemend pakken van andere kansen. Want als je klanten thuis werken, dan ga je er toch gewoon naar toe? En wat heel ouderwets is, wordt meteen weer actueel: naar je klanten rijden in een ouderwetse SRV-wagen, een oud concept in een nieuw jasje!

Volg Tessa en Anne in deze aflevering van Veerkracht010 in hun zoektocht naar de perfecte bus en de groei van hun businessplan. De klanten in onder andere Overschie, Hillegersberg en Prins Alexander wachten al vol spanning op wat er komen gaat.

 

nl_NLNL
key=API_KEY