December maand

Zo. De december maand zit er weer op. Het is ieder jaar met of zonder afstand toch een maand vol kinder en familie feesten met mannen met witte baarden en verjaardagen. Het is daarom ook erg toepasselijk dat deze maand voor Tessa en mij vooral in het teken stond van ons ‘’kind’’ genaamd Potjes & Deksels.

1 december begon met het live gaan van onze crowdfunding op de 1% Club (www.onepercentclub.com/potjesendeksels, hij loopt nog tot 15 Januari *hinthint*?). We hebben allebei nooit eerder een crowdfunding campagne gelanceerd, we vonden het dan ook erg spannend en hebben Juul (onze campagne begeleidster) voor we live gingen regelmatig bestookt met menig vraag.

We hebben gesproken met Vegan Business, In de Buurt Rotterdam, Bio Journaal en hebben meerdere film dagen meegemaakt met het team van Open Rotterdam voor een aflevering in de Veerkracht reeks! Voor een overzicht van alle berichten in de media kun je hier een kijkje nemen op onze ‘’P&D in de media’’ pagina.  We hopen dat deze berichten onze plannen helder in kaart brengen, en dat je onze gezichten al een beetje leert kennen ?.

Jullie hebben vast updates over schuren en lakken van de bus voorbij zien komen, het waren een paar ‘’coole’’ klusweekenden! Dit was ook met een reden, we wilden Evie zo mooi als mogelijk kunnen presenteren aan onze wachtlijsters! We hebben namelijk een kerstverrassing bij een deel van de wachtlijsters langsgebracht op de dag dat Open Rotterdam opnames maakte van ons op de weg in Rotterdam. Het was kantje boord of dat dit jaar allemaal nog zou lukken. Het duurde wat langer dan verwacht voor het kenteken binnen was en toen moest Evie ook nog even langs de garage. We hebben Mark Koolen (daar stond ze) enorm gespamd in deze periode ?

Gelukkig kwam alles op de valreep nog op tijd bij elkaar, en konden we ondanks de spannende tijden de geplande activiteiten corona-vrij en proof uitvoeren! Voor ons is het ook super om een gezicht bij de namen van de mensen op de wachtlijst te hebben!

Nogmaals allemaal bedankt voor jullie geduld. Tessa en ik kregen persoonlijk het gevoel dat jullie nu al een warm hart uitdragen voor P&D!

Dan rest ons vooral nog dat we jullie een heel gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen, en we bedanken iedereen voor de steun tot zover voor onze crowdfunding campagne!

Op naar een top 2021!

nl_NLNL
key=API_KEY