Tadaaaa

We zijn al weer een paar maanden dichter bij onze droom om de weg op te kunnen met Evie. Januari vliegt altijd voorbij, maar dit jaar voor ons nog sneller dan anders!

Ik (Anne) had de eerste drie weken van Januari vakantie om me volledig te kunnen richten op voorbereidingen voor Potjes & Deksels. De eerste twee weken van deze vakantie stonden veel in het teken van het benaderen van bedrijven en het promoten van onze crowdfunding campagne om te zorgen dat we ons doel zouden halen.

De uitkomst van deze crowdfunding marathon van 1,5 maand was dat we ons doel zelfs overschreden hebben! We zeiden al eerder op sociale media dat het echt een achtbaan was, het was spannend, leuk maar soms waren we ook misselijk ? Aan het einde van de crowdfunding rit zijn we super dankbaar voor de steun van lieve familie, vrienden, en alle nieuwe opgedane kennissen!

De tweede helft van januari stond in het teken van verzekeringen op orde krijgen (bij a.s.r.), de laatste voorbereidingen aan Evie doen voordat ze naar de carosseriebouwer ging, het ontwerp en bedrijf voor de belettering bepalen, administratie op orde brengen, uitzoeken met welk kassasysteem we willen werken, afstemmen met leveranciers, een paar deuren iets rechter laten hangen en wat interviews hier en daar (we vragen ons ook weleens af of het al tijd is om een stagiare aan te nemen…).

Op 5 februari brachten we Evie weg en op 12 februari (want spontane sneeuw en winter in Nederland en met zomerbanden wilden we Evie niet de weg op sturen, en oja we werken nog een paar dagen voor andere werkgevers?) reden we haar zo naar buiten:

 

Wij vinden de kleur heerlijk fris, het staat haar goed!

Dat was het buiten ook toen deze foto werd genomen. Op die dag hebben we besproken met de carrosseriebouwer waar hij aan kon beginnen en een gezellig interview met Teun Willems gehad!

Maandag 15 februari hebben we de sleutel van onze opslagruimte in ontvangst mogen nemen, volgens mij hebben we voor ons appartement zelfs minder handtekeningen hoeven te zetten, maar het is helemaal geregeld!

Onze wachtlijst stroomde vol in februari, fantastisch om te zien dat de interesse bestaat, men moet ons alleen kunnen vinden. Dat lukte dankzij de media aandacht. Voorlopig staat de wachtlijst even dicht maar als we klaar zijn met puzzelen met routes gaan we kijken of we nog meer mensen kunnen bezoeken!

Bestellingen voor kasten voor in de bus zijn gedaan, morgen gaan we deze ophalen en langsbrengen bij Evie. Ennnnn we zijn morgenochtend ook nog een keer op Radio Capelle te horen, dus als je nog niet standaard naar Radio Capelle luistert, dan zou ik dat maar gaan doen!

nl_NLNL
key=API_KEY