1 Jaar Potjes & Deksels

We gingen 1 jaar geleden voor het eerst de weg op met onze routes en markten in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Inmiddels na 1 Jaar Potjes & Deksels valt het lastig in enkele zinnen samen te vatten waar we allemaal komen met onze Evie.
Voor de duidelijkheid hieronder een overzicht waar je bij ons afvalvrij je boodschappen kunt komen doen:

 

  • Op dinsdag en vrijdag 4 verschillende routes in Rotterdam en Capelle aan den IJssel (scroll naar beneden op onze startpagina om de plattegrond van de routes te bekijken met de straatnamen erbij). Verwacht je ons in een straat maar zie je ons nog niet? Klik dan onder ”Routes” op ”Volg ons realtime” en bekijk via Google Maps waar we ons op dat moment bevinden! Om de week rijden we dezelfde route opnieuw.
  • Op zaterdag in de oneven weken staan we op het Noordplein in Rotterdam op de Rotterdamse Oogst. Dit is een mega gezellige markt met live muziek en de heerlijkste versnaperingen.
  • Éen zaterdag in de maand staan we in Noord Brabant. We staan een deel van de dag in het centrum van Schijf, en de rest van de dag in Roosendaal bij Kinderboerderij Minnebeek.
  • Éen zaterdag in de maand staan we in Woerden. Hier staan we ook op twee verschillende locaties, namelijk ‘s ochtends bij de TechnoHUB en ‘s middags bij BoerBert. Bekijk onze planning op de startpagina om te zien hoe laat we er precies zijn.
  • Op donderdagochtend op de weekmarkt in het centrum van Gouda. Tot half april staan we hier nog sowieso iedere donderdag, en dan gaan we de toekomstplannen bekijken.
  • Op woensdagmiddag bij Stadskwekerij De Kas in Blijdorp. Op verkiezingsdag: 16 Maart staan we hier van 12:00 tot 20:00. In april staan we hier iedere woensdag van 15:30 tot 19:30. Tip: je kunt hier je Rechstreex boodschappen afhalen bij wijkchef Shannon. Dat is een mooie manier om lokale groenten en fruit zonder afval te bestellen!

 

1 jaar geleden hadden we niet durven dromen dat we zulke leuke mensen zouden ontmoeten en op zulke gezellige locaties zouden komen.

Verder zijn we ook bezig met uitbreidingen om de zakelijke markt te bedienen.

Potjes & Deksels

Zakelijk

Tussen onze volle agenda door gaan we namelijk graag voor bedrijven aan de slag. Of je nu 20 collega’s hebt of 300, we kunnen een heerlijk op maat gemaakt potje uitdelen. Bekijk enkele voorbeelden op onze pagina: De afvalvrije kruidenier zakelijk (potjesendeksels.nl), en deel dit met je werkgever natuurlijk 😉

Potjes & Deksels

Groothandel

Hiernaast zijn we startend groothandel, en kunnen we leveringen combineren met onze bestaande routes. Mocht je bijvoorbeeld een notenbar, café, of een zero waste winkel met bulk module hebben of ambities om deze te beginnen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Gouda, Roosendaal, Schijf of Woerden neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om 1 Jaar Potjes & Deksels te vieren, hebben we voor iedereen bij besteding van €30,- een potje thee cadeau in de periode van 15 maart tot en met 15 april. Kom dus bij ons langs en vier het samen met ons!

nl_NLNL
key=API_KEY