Wikken & Wegen

Wikken & wegen, een toepasbare titel voor de fase waar we nu in zitten. Er zijn namelijk een aantal zaken waar we beslissingen over moeten nemen. Om jullie mee te nemen in dit proces, schrijven we hier deze blog over. Zo is iedereen op de hoogte van de veranderingen die er komen gaan.

Een van die veranderingen is de vrijdag. Tot nu toe reden we nog Routes 2 en 4 op de vrijdag. Deze vrijdag (27 mei) gaat er echter een markt starten op het Deliplein op Katendrecht (Rotterdam); de Kaapse Markt. Het was een heel sollicitatieproces en twee weken geleden hebben we te horen gekregen dat we zijn toegelaten tot deze markt. We willen echter onze vaste gasten niet missen op de vrijdagen. Daarom hebben we nu besloten om de vrijdag routes deels op te nemen in de dinsdag routes.

Er zijn nu dus 2 routes die we rijden op de dinsdagen:

Route Capelle aan den IJssel (oneven weken)
Route Rotterdam (even weken)

Een andere knoop die we hebben doorgehakt is de Donderdagmarkt in Gouda. Hier stonden we iedere donderdag van 8:30 tot 13:00. Het was kei gezellig, maar helaas liep dit niet goed genoeg. Daarom hebben we deze markt toch moeten schrappen.

We doen wel regelmatig mee aan festivals en markten op GOUDasfalt. Zo is er binnenkort weer een Bio Marckt georganiseerd door Marckt! De organisatie van Bio Marckt wil dit maandelijks organiseren, oftewel laat je interesse zien en kom langs. Wij sluiten hier zondag 26 juni aan met onze mooie rode bus. Dus mocht je in de omgeving Gouda wonen en afvalvrij je boodschappen willen doen, zet 26 juni in je agenda.

Een derde knoop die wel nog doorgehakt moet worden, is Stadskwekerij de Kas in Blijdorp.
We merken zeker dat deze plek potentie heeft, daarom blijven we hier voorlopig nog iedere woensdag van 15:30 tot 19:30 komen. Het lastige aan deze plek is dat het een beetje verstopt ligt. Dus je moet maar net weten dat we er staan. Daarom gaan we meer reclame maken om er voor te zorgen dat mensen in Blijdorp hier vanaf weten. Natuurlijk werkt mond op mond reclame het beste, oftewel vertel het aan je buren, vrienden, collega’s. Hoe meer mensen aan de bus, hoe minder afval!

Dit lijkt heel wat wikken en wegen, maar er zijn nog veel meer zaken waar we beslissingen over moeten nemen. Een grotere opslag, eventueel een tweede bus voor groothandel bestellingen, misschien een winkelpand, etcetera. Van allerlei dingen dus en dan hebben we het nog geen eens gehad over het feit dat we naast de zakelijke ontwikkelingen op persoonlijk vlak ook nog onze eigen bruiloft aan het plannen zijn voor eind juli. Hierna hebben we de eerste twee weken van augustus ook nog een huwelijksreis in de planning! Dan zijn we dus 2 weken dicht.

Zoals je leest, houden we ons wel bezig met het een en ander. Wil je de precieze planning weten. Kijk dan naar de agenda op de startpagina.

Groetjes,
Tessa (en Anne)

P.S.: Mocht je nu nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk een mailtje naar ons sturen.

nl_NLNL
key=API_KEY