Proefpakket ophalen? Ervaar wat wij doen!

De afvalvrije kruidenier zakelijk

De afvalvrije kruidenier zakelijk inschakelen? Wij komen op locatie zodat medewerkers iets écht naar hun smaak kunnen uitzoeken.

Kruidenier op locatie!

Laat je personeel voortaan gezond eten of laat ze shoppen voor mooie producten thuis. Alles heel eenvoudig achteraf op de factuur als je de afvalvrije kruidenier zakelijk inschakelt!

Op zoek naar een duurzaam en bruikbaar relatiegeschenk? Bij de afvalvrije kruidenier zakelijk hebben we hiervoor verschillende mogelijkheden!

Laat medewerkers bij ons een potje vullen!

Laat medewerkers afvalvrij een potje bij ons vullen aan de bus. Er is de keuze uit verschillende producten met een goed verhaal! Denk aan zuidvruchten, chocolade, koffiebonen en heerlijke noten van biologische leveranciers. Of ga voor een diervriendelijke, plastic- en palmolie vrije shampoo bar van Happy Soaps. Voor meer informatie over onze producten, kun je hier terecht. Zo is er voor ieder wat wils.

Wat extra’s voor je personeel.

Verwenpakket voor het personeel

Liever een verwenpakket bestellen voor je werknemers? Ook dit kunnen we samenstellen met de producten naar wens. Mocht je een offerte willen ontvangen, vul dan het contactformulier in.

Kruideniers bus op jouw event?

Op zoek naar een afvalvrije kruideniers bus voor een event, zodat mensen met hun eigen verpakkingen lekkers kunnen kopen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Potjes & Deksels groothandel

Heb je zelf een winkel, café, notenbar en werk je met biologische producten? Wij werken momenteel vooral met ID Organics samen om zuidvruchten, noten, ontbijtgranen, chocoladeproducten en nog veel meer in bulk aan te bieden. Neem contact op en we delen meer informatie.

Kruidenier op locatie

We komen graag met onze bus op locatie langs zodat het personeel gezonde voeding kan uitzoeken.

Zakelijk aftrekbaar

We sturen achteraf netjes een factuur. Hierdoor zijn de kosten ook zakelijk aftrekbaar.

Gezond personeel

Vitaliteit bij personeel is super belangrijk. Door het aanbieden van gezonde voeding zorgt u automatisch voor productievere medewerkers.

Van de frambozen viel niet af te blijven zo lekker, de glühwein hebben we dus eergisteren gedronken en vonden we allebei zalig!

Van de collega’s hier en verderop in de groep heb ik precies hetzelfde terug gehoord. Niet alleen dat alles superlekker was en mooi verpakt, zeker ook gegeven de aantallen, maar ook hoe uniek en goed jullie bedrijf is.

Karin van Ginkel

Officemanager, VGG

Al eens gedacht om “Potjes en Deksels” zakelijk in te schakelen? Wij wel. Voor ons label “loonstrokie” hebben zij relatiegeschenken verzorgt. Top dames. Dankjewel!”

Gerrit van der Scheer

Directeur Loonstrokie

Voor onze organisatie hebben Anne en Tessa een gedeelte van de kerstpakketten verzorgt voor onze medewerkers, omdat we duurzaam belangrijk vinden. Alles was tot in de puntjes geregeld. We krijgen alleen maar positieve reacties op het pakket. Dus complimenten ook voor jullie.

Stephanie Hazebroek

Secretaresse, LunaVia

Offerte aanvragen?

Direct zakelijk aan de slag? Plan je kruidenier op locatie in!

Offerte

4 + 5 =

Volg ons

nl_NLNL
key=API_KEY