Meer over ons en onze missie

Wist je dat?
De productie van plastic tussen 1950 en 2015 van 2,3 miljoen ton naar 448 miljoen ton is gestegen?

Ieder jaar komt 8 miljoen ton plastic afval in zee terecht: dit staat gelijk aan 16 vuilniszakken op elke meter kustlijn in de wereld.

We vertellen graag over onze missie.

Want boodschappen doen kan ook anders!

Hoe dan?

Door inkopen te doen bij een winkel waar je naast glas geen verpakkingsmaterialen tegenkomt. Er zijn mogelijkheden om zowel je droge voedingsmiddelen als je vloeibare producten vanuit dispensers te kopen.

Waar dan?

Oh wacht, dat merkten wij ook. Die opties zijn vrij dun bezaaid. Daarom hebben wij een plan!

Waar dan?

Oh wacht, dat merkten wij ook. Die opties zijn vrij dun bezaaid. Daarom hebben wij een plan!

Onze missie?

Met een duurzame groene bus zijn we de eerste afvalvrije kruidenier op wielen van Nederland. Het is het SRV concept in een ander jasje gestoken. Bij ons doe je de boodschappen áán de bus in plaats van in de bus. Op dinsdagen rijden we om de week dezelfde route, je vindt de routes hier. We staan ook op verschillende markten voornamelijk in Zuid Holland. Hier vind je onze planning.

Door middel van het circulaire model (breng je eigen verpakkingsmateriaal mee) wordt een significante reductie van afval gerealiseerd. Hiermee ondersteunt Potjes & Deksels direct het streven van de rijksoverheid om circulair de standaard te maken.

En jullie?

Houden ons via de website en de socials in de gaten!  Zodat jij weet wanneer we bij jou in de buurt zijn en jij je boodschappen bij ons kunt doen.

Tessa Overboom

Mede-oprichter

Tessa heeft als ZZP’er haar eigen bedrijf TM Overboom opgericht in videografie en fotografie, hier kan ze al haar (brede) interessen in kwijt! Sinds enkele jaren is ze overgegaan op een plantaardig dieet vanwege onder de andere de positieve impact die dit op de planeet heeft.

Anne Sonnleitner

Mede-oprichter

Anne heeft vanwege haar interesse om te plannen en coördineren enkele jaren in een dynamische logistieke omgeving gewerkt. Geboren in een horeca familie had Anne al van jongs af aan een grote affiniteit met eten, dit is bij veel mensen bekend. Zij is ook enkele jaren geleden overgegaan op een plantaardig dieet.

En jullie?

Houden ons via de website en de socials in de gaten! Zodat jij weet wanneer we bij jou in de buurt zijn en jij je boodschappen bij ons kunt doen.

Ons doel?

 

Ons doel is het voor consumenten en bedrijven mogelijk te maken verpakkingsmateriaal te besparen. Enerzijds via onze verpakkingsvrije winkel op wielen, en anderzijds voor een zakelijk potje op maat! Want verpakking die er niet is, hoef je ook niet weg te gooien.

 

nl_NLNL
key=API_KEY