Onze missie

Wist je dat?
De productie van plastic tussen 1950 en 2015 van 2,3 miljoen ton naar 448 miljoen ton is gestegen?

Ieder jaar komt 8 miljoen ton plastic afval in zee terecht: dit staat gelijk aan 16 vuilniszakken op elke meter kustlijn in de wereld.

We vertellen graag over onze missie.

Want boodschappen doen kan ook anders!

Hoe dan?

Door inkopen te doen bij een winkel waar je naast glas geen verpakkingsmaterialen tegenkomt. Er zijn mogelijkheden om zowel je droge voedingsmiddelen als je vloeibare producten vanuit dispensers te kopen.

Waar dan?

Oh wacht, dat merkten wij ook. Die opties zijn vrij dun bezaaid. Daarom hebben wij een plan!

Waar dan?

Oh wacht, dat merkten wij ook. Die opties zijn vrij dun bezaaid. Daarom hebben wij een plan!

Onze missie?

Met een duurzame groene bus zijn we de eerste afvalvrije kruidenier op wielen van Nederland. Het is het SRV concept in een ander jasje gestoken. Bij ons doe je de boodschappen áán de bus in plaats van in de bus. Onze 4 routes vind je hier. Naast onze routes staan we ook op zaterdagen op markten. Hier vind je onze planning.

Door middel van het circulaire model (breng je eigen verpakkingsmateriaal mee) wordt een significante reductie van afval gerealiseerd. Hiermee ondersteunt Potjes & Deksels direct het streven van de rijksoverheid om circulair de standaard te maken.

En jullie?

Houden ons via de website en de socials in de gaten!  Zodat jij weet wanneer we bij jou in de buurt zijn en jij je boodschappen bij ons kunt doen.

En jullie?

Houden ons via de website en de socials in de gaten! Zodat jij weet wanneer we bij jou in de buurt zijn en jij je boodschappen bij ons kunt doen.

Ons doel?

 

Ons doel is zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal te kunnen besparen. Want verpakking die er niet is, hoef je ook niet weg te gooien!

Verder motiveren we mensen die we tegenkomen om op een andere manier naar grondstoffen te kijken. Zodat er meer bewust met materialen omgegaan wordt.

 

nl_NLNL