CityLab010

 

Rondetafelgesprekken

Yes! Vanaf vandaag is ons initiatief eindelijk zichtbaar op de website van CityLab010, je kunt het hier lezen! Gisterenavond hebben we een hoop interessante mensen ontmoet, zowel deelnemers van vorig jaar die daadwerkelijk een subsidie hebben mogen ontvangen, deelnemers van dit jaar en coaches en partners van CityLab010.
Hiernaast hebben we een berg tips uit de verschillende advies gesprekken gehaald. We konden niet met iedereen spreken natuurlijk. Zo moeten we met de bank of het advocaten kantoor een andere keer contact maken. Over twee weken is het officiële start event van CityLab010. We hebben er ontzettend veel zin in om ideeën uit te wisselen en andere enthousiaste initiatiefnemers te ontmoeten! Tot die tijd gaan we verder met het uitwerken van ons plan voor Potjes & Deksels.
Tot gauw! 🙂

nl_NLNL
key=API_KEY